Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Groepslessen

Leuke groepslessen! Gewichtloosheid in het water zorgt ervoor dat, de spieren en gewrichten minder worden belast. Door de weerstand van het water is het mogelijk om zowel aan kracht als cardio oefeningen te doen. Hierbij verbruik je meer calorieën en heb je een hogere vetverbranding, vergeleken met soortgelijke oefeningen op het droge. De lessen worden gegeven door enthousiaste instructeurs en ondersteund door wekelijks variërende, motiverende muziek. Bij een water temperatuur van 32,5 graden, ervaart u zowel de inspannende als ontspannende werking van de les.

Hydrotherapie

Hydrotherapie is oefentherapie in verwarmd water (32,5℃). Hierbij worden de spieren en gewrichten die door klachten en/of aandoeningen achterblijven in bijvoorbeeld: kracht, mobiliteit, coördinatie, uithoudingsvermogen en stabiliteit getraind om weer op niveau te komen. Onder begeleiding van fysiotherapeuten.

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen bestaat uit actieve trainingen voor zwangeren om tijdens de zwangerschap de algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht te trainen waardoor eventuele klachten in de zwangerschap voorkomen kunnen worden. Onder begeleiding van fysiotherapeuten.

Meer Bewegen Voor Ouderen

Neemt u deel aan Meer Bewegen Voor Ouderen in het water, dan merkt u dat u op den duur soepeler beweegt, van bukken en opstaan tot traplopen en aankleden. Daarnaast werkt u aan het verbeteren van uw conditie. Bij deze lessen komen alle spiergroepen aan bod. Bovendien voor mensen met lichamelijke klachten (rugklachten, reuma, gewrichtsklachten, etc.) zijn deze oefeningen uitermate geschikt. Tot slot is het gewoon leuk om tijdens de lessen allerlei leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Aquarobics

De eerste oefeningen worden besteed aan conditietraining, waarmee u uiteraard een stuk spierversterking traint. We doen diverse loop-en spring vormen. Vervolgens buikspierversterkingen en tot slot cooling down. Het water heeft meerdere functies tijdens de aquarobics lessen. Het water werkt tegen je, zodat je tijdens de oefeningen weerstand hebt bij het uitvoeren van de bewegingen. De warmte zorgt voor ontspanning van uw spieren en de schokbelasting wordt zoals reeds vermeld door het water beperkt. Een lekkere intensieve les op muziek waar je spieren optimaal gebruikt worden.

Aqua-HIIT

Aqua-HIIT staat voor “Aqua High Intensity Interval Training”. Deze training geeft je in slechts 30 minuten een intensieve workout, waarin je je eigen grens op zoekt! Tijdens Aqua-HIIT combineren wij verschillende aspecten van Aquarobic, Aqua-Spinning en krachttraining tot een ‘explosieve’ training in intervalvorm.

AquaZumba

AquaZumba een lekker sporten op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De Latijns-Amerikaanse dansstijlen komen aan bod en je swingt lekker veel met je heupen. AquaZumba is conditie opbouwen en afslanken & vetverbranding en spieren kweken; Zumba werkt effectief!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

GEÏNTERESEERD IN ONZE GROEPSLESSEN?

Vraag hieronder gratis startinformatie aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen

DIRECT AANMELDEN VOOR ONZE GROEPSLESSEN?

Vraag hieronder een proefles aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen