Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aquarobics

Aquarobics is op muziek werken aan verbetering van uw conditie.

Door de opwaartse kracht van het water wordt de schokbelasting geminimaliseerd, ideaal voor uw gewrichten. De lessen duren 30 minuten. De eerste oefeningen worden besteed aan conditietraining, waarmee u uiteraard een stuk spierversterking traint. We doen diverse loop-en spring vormen. Vervolgens buikspierversterkingen en tot slot cooling down. Het water heeft meerdere functies tijdens de aquarobics lessen. Het water werkt tegen je, zodat je tijdens de oefeningen weerstand hebt bij het uitvoeren van de bewegingen. De warmte zorgt voor ontspanning van uw spieren en de schokbelasting wordt zoals reeds vermeld door het water beperkt. Een lekkere intensieve les op muziek waar je spieren optimaal gebruikt worden.

Op uw eigen tempo

De lessen in het ZwemCentrum Zuidhorn, met een aangename watertemperatuur van 32 graden Celsius, worden door een professionele instructeurs gegeven. Om het plezier tijdens de lessen te verhogen, werkt u met verschillende materialen en wordt gebruikgemaakt van muziek. In het 30 durende programma zullen verschillende onderdelen aan de orde komen. U bepaald echter zelf hoe intensief u aan alle onderdelen meedoet.

Toegankelijkheid

Het zwembad is zeer toegankelijk voor mensen die minder ter been zijn. Het bad heeft een inlooptrap en beschikt ook over een tillift. Daarnaast zijn de kleedkamers ruim van opzet en is er zelfs een aparte mindervalide kleedruimte. De modernste technieken worden toegepast om het klimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Zo wordt er zoutelektrolyse toegepast in plaats van chloor en zwavelzuur. (zuivering op natuurlijke wijze).

Ja, ik wil meer startinformatie ontvangen

U wilt toch ook het beste voor uwzelf
  • Direct van start (geen wachtlijsten)
  • Heerlijk sporten op muziek
  • Minimale schokbelasting
  • Deskundige instructeurs
  • Water temperatuur minimaal 32,5°C
  • Geen agressief chloor maar zoutelektrolyse
  • Betaling in termijnen op maat
  • Winnaar "beste zwemconcept van Nederland"
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

GEÏNTERESEERD IN AQUAROBICS?

Vraag hieronder gratis startinformatie aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen

DIRECT AANMELDEN VOOR AQUAROBICS?

Vraag hieronder een proefles aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen