Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Meer Bewegen Voor Ouderen

Bewegen in verwarmd water 32,5℃

Bewegen is goed voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Zeker voor mensen van vijftig jaar en ouder. Juist senioren doen er goed aan om hun lichamelijke conditie op peil te houden of te verbeteren. Beweging draagt immers bij aan het voorkomen of verminderen van allerhande vervelende gebreken. Bewegen in het water is niet alleen gezond, maar ook veilig. Er treden, zoals bij hardlopen, geen schokbelastingen op. Dat voorkomt blessures.

Neemt u deel aan Meer Bewegen Voor Ouderen in het water, dan merkt u dat u op den duur soepeler beweegt, van bukken en opstaan tot traplopen en aankleden. Daarnaast werkt u aan het verbeteren van uw conditie. Bij deze lessen komen alle spiergroepen aan bod. Bovendien voor mensen met lichamelijke klachten (rugklachten, reuma, gewrichtsklachten, etc.) zijn deze oefeningen uitermate geschikt. Tot slot is het gewoon leuk om tijdens de lessen allerlei leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Op uw eigen tempo

De lessen in het ZwemCentrum Zuidhorn, met een aangename watertemperatuur van 32 graden Celsius, worden door een professionele instructeurs gegeven. Om het plezier tijdens de lessen te verhogen, werkt u met verschillende materialen en wordt gebruikgemaakt van muziek. In het 60 durende programma zullen verschillende onderdelen aan de orde komen. U bepaald echter zelf of u aan alle onderdelen meedoet of niet. Uw eigen tempo, daar gaat het om bij Meer Bewegen Voor Ouderen.

Toegankelijkheid

Het zwembad is zeer toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of mensen in een rolstoel. Het bad heeft een inlooptrap en beschikt ook over een tillift. Daarnaast zijn de kleedkamers ruim van opzet en is er zelfs een aparte mindervalide kleedruimte. De modernste technieken worden toegepast om het klimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Zo wordt er zoutelektrolyse toegepast in plaats van chloor en zwavelzuur. (zuivering op natuurlijke wijze).

Ja, ik wil meer startinformatie ontvangen

U wilt toch ook het beste voor uwzelf
  • Direct van start (geen wachtlijsten)
  • Deskundige instructeurs
  • Sporten met leeftijdsgenoten
  • Op een ongedwongen manier werken aan uw gezondheid
  • Water temperatuur minimaal 32,5°C
  • Gratis kopje koffie/thee na afloop
  • Geen agressief chloor maar zoutelektrolyse
  • Betaling in termijnen op maat
  • Winnaar "beste zwemconcept van Nederland"
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

GEÏNTERESEERD IN MEER BEWEGEN VOOR OUDEREN?

Vraag hieronder gratis startinformatie aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen

DIRECT AANMELDEN VOOR MEER BEWEGEN VOOR OUDEREN?

Vraag hieronder een proefles aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen