Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen bestaat uit…

Actieve trainingen voor zwangeren om tijdens de zwangerschap de algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht te trainen waardoor eventuele klachten in de zwangerschap voorkomen kunnen worden. Daarbij draagt algehele fitheid bij aan een voorspoedige bevalling en versnelt dit het herstel na de bevalling. Tijdens het zwangerschapszwemmen worden er specifieke oefeningen aangeleerd ter voorbereiding op de bevalling. Hierbij kunt u denken aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen en bekkenbodemoefeningen.

Zwangerschapszwemmen is oefentherapie in verwarmd water (32,5℃).

Hierbij worden de spieren en gewrichten die door klachten en achterblijven in bijvoorbeeld: kracht, mobiliteit, coördinatie, uithoudingsvermogen en stabiliteit getraind om op niveau te blijven. Onder de deskundige leiding van een van onze fysiotherapeuten worden er een half uur oefeningen gedaan. Het warme water zorgt voor ontspanning van uw spieren en de schokbelasting wordt door de opwaartse druk van het water verminderd.

Toegankelijkheid

Het bad heeft een inlooptrap en beschikt ook over een tillift. Daarnaast zijn de kleedkamers ruim van opzet en is er zelfs een aparte mindervalide kleedruimte. De modernste technieken worden toegepast om het klimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Zo wordt er zoutelektrolyse toegepast in plaats van chloor en zwavelzuur. (zuivering op natuurlijke wijze).

Professionele begeleiding van bekken fysiotherapeut

Tijdens het zwangerschapszwemmen wordt je begeleid door een fysiotherapeute gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie & zwangerschaps begeleiding. Wij werken hiervoor samen met Health Centre Zuidhorn.

Ja, ik wil meer startinformatie ontvangen

U wilt toch ook het beste voor uwzelf
  • Direct van start (geen wachtlijsten)
  • Persoonlijke begeleiding
  • Erkende en deskundige fysiotherapeuten
  • Minimale schokbelasting
  • Water temperatuur minimaal 32,5°C
  • Geen agressief chloor maar zoutelektrolyse
  • Betaling in termijnen op maat
  • Winnaar "beste zwemconcept van Nederland"
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

GEÏNTERESEERD IN ZWANGERSCHAPSZWEMMEN?

Vraag hieronder gratis startinformatie aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen

DIRECT AANMELDEN VOOR ZWANGERSCHAPSZWEMMEN?

Vraag hieronder een proefles aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen