Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zwemonderwijs

Veiligheid en plezier staan voorop

In ons land beseft iedereen de noodzaak van het leren zwemmen. Daarom is het voor veel ouders een must hun kind(eren) zwemles te laten volgen. Zwemcentrum Zuidhorn heeft een breed aanbod op het gebied van zwemonderwijs.  Zo bieden wij onder andere ABC-Pakket met diplomagarantie, voorbereidend zwemmen, baby-peuter zwemmen en speciaal zwemonderwijs. In plaats van de traditionele drijfmiddelen maken wij gebruik van hetEasySwim drijfpak. Uw kind kan hiermee veiliger, gemakkelijker, sneller en met meer plezier leren bewegen in het water.

Zwemonderwijs is maatwerk

ZwemCentrum Zuidhorn biedt diverse trajecten aan op het gebied van zwemonderwijs. Persoonlijke benadering en begeleiding voor ieder kind staat bij ons centraal. Geen kind is gelijk! Om vast te stellen welke leergang het best bij uw kind past, starten wij met een persoonlijke intake in het water. Zo kunnen wij de fysieke en mentale mogelijkheden van uw kind vaststellen en die eventueel combineren met uw wensen. Om de persoonlijke aandacht te waarborgen, werken wij met kleine lesgroepen van  twee tot maximaal zes kinderen per zwemonderwijzer. Verder bieden wij de mogelijkheid om één op één les te volgen, één instructeur die alleen uw kind begeleidt. Het werken met kleine lesgroepen is een succesvolle methode gebleken in het zwemonderwijs.

Samen het beste voor u en uw kind

Ouders en zwemonderwijzers staan er samen voor, om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarom vinden wij een goede communicatie met u, heel erg belangrijk. Bij ons bestaat de mogelijkheid om bij elke les vragen te stellen. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk behandeld worden. In de meeste gevallen wordt uw vraag dezelfde dag beantwoord.

 Intake & Proefzwemmen

Om vast te stellen welke leergang het best bij uw kind past, starten wij met een persoonlijke intake in het water. Deze intake is enerzijds bedoeld om u en uw kind kennis te laten maken met de manier waarop er bij ons, zwemles wordt gegeven. Anderzijds kunnen wij de fysieke en mentale mogelijkheden van uw kind vaststellen en die eventueel combineren met uw wensen. Aansluitend wordt tijdens een evaluatiegesprek samen met u en uw kind besproken wat u mag verwachten, welke aandachtspunten voor u en voor uw kind van belang zijn en wat onze werkwijze is. Deze intake is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ja, ik wil meer startinformatie ontvangen

 • Stap 133%

U maakt een afspraak voor een gratis intake en proefzwemmen

 • Stap 266%

Uw kind komt langs voor de intake. Aansluitend evalueren wij de proefles en geven wij u alle relevante informatie

 • Stap 3100%

Na de succesvolle intake wordt er samen met u afspraken gemaakt. Uw kind kan direct starten met zwemlessen!

U wilt toch ook het beste voor uw kind!
 • Direct van start (geen wachtlijsten)
 • 7 dagen per week zwemles
 • Les in zeer kleine groepen (4 tot 6 kinderen per groep)
 • Maatwerk en intensieve begeleiding
 • Erkend en deskundig (ENVOZ)
 • Instructeur altijd in het water
 • Water temperatuur minimaal 32,5°C
 • Geen agressief chloor maar zoutelektrolyse
 • Gratis en vrijblijvende intake voor uw kind
 • Betaling in termijnen op maat
 • Maandelijks afzwemmen in eigen bad
 • Winnaar "beste zwemconcept van Nederland"

Ervaringen

 • Sinds mei vorig jaar komen we bij ZwemCentrum Zuidhorn. We gaan nu op voor Lisanne haar A diploma. En ze gaat nog steeds elke week met plezier naar het zwembad!.
  Lisanne van Seggelen (Opende)
 • Testimonial Noralin Notebomer ZwemCentrum Zuidhorn
  Samen met haar vriendinnetje zwemt Noralin met veel plezier. Wij kozen mede voor dit zwembad omdat het een klein bad is. Het is daardoor goed te overzien. En wat mijn man & ik een belangrijke voorwaarde vonden was een zwembad met lekker warm water!
  Noralin Notebomer (Lutjegast)
 • Ik vind het zwemmen in Zuidhorn heel leuk, omdat ik samen met mijn vriendinnetjes uit de buurt les krijg van lieve badmeesters en badjuffen. Vooral de rug- en borstcrawl vind ik heel leuk!
  Jente (Groningen)
 • Daley gaat met veel plezier naar zwemles, de manier van lesgeven is erg leuk en speels. Ook door de kleine groepen krijgt hij de aandacht die nodig is.
  Daley Kalkwiek (Groningen)
 • Testimonial Sander van Regteren ZwemCentrum Zuidhorn
  Sinds februari zijn wij gestart met zwemles. Sander is erg enthousiast en vind het zwemmen erg leuk, vooral het warme water. De begeleiding vinden wij erg goed en de lessen gaan op een leuke, ontspannen manier.Wij zijn erg tevreden!
  Sander van Regteren (Grijpskerk)
 • We hebben gekozen voor dit zwembad omdat de groepjes klein zijn met de instructeur in het water. Ze kunnen hier mooi 3 diploma’s bij 1 zwemschool halen i.p.v. in de zomer naar Winsum en in de winter weer ergens anders. Ook vele vriendjes zwemmen hier.
  Joest Tukker (Winsum)
 • Kleinschalig, leuke en goede begeleiding. De instructeurs leven zich goed in, in de mogelijkheden van het kind. Dit kan gelukkig door de kleine groepen. Door veel overleg tussen alle instructeurs worden de kwaliteiten van het kind goed in kaart gebracht.
  Olivier Bosch (Winsum)
 • Testimonial Aimy Remmelzwaai
  Ik had goeie verhalen gehoord over het ZwemCentrum. Na de intake hebben we Aimy gelijk aangemeld, en een week later kon ze al beginnen. De kleine groepjes zijn prettig, de zwempakken zijn heel handig want zo hebben ze geen last van bandjes die in de weg zitten. En door het warme water kunnen ze zich goed concentreren op de lessen. Ze leren snel en veel. Wij als ouders kunnen elke les meekijken vanuit de horeca.
  Aimy Remmelzwaai (Winsum)
 • Wij zijn eerst begonnen bij een zwembad in de buurt. Na een halfjaar kwam ze geen badje verder. Ze durfde daar niet onderwater. Ze is toen van zwemles afgegaan omzat ze in paniek raakte. Bij ZwemCentrum Zuidhorn zwemt ze in kleine groepjes en krijgt ze nu veel aandacht.
  Romy Douwsma

U wilt toch ook het beste voor uw kind!

Direct van start

Geen wachtlijsten

7 dagen per week zwemles

Les in zeer kleine groepjes

4 tot 6 kinderen per instructeur

Maatwerk en intensieve begeleiding

Erkend & deskundig

Wij zijn aangesloten bij de Envoz

Instructeur altijd mee in het water

Water temperatuur minimaal 32,5°C

Geen agressief chloor maar zoutelektrolyse

Gratis en vrijblijvende intake

Betaal in termijnen op maat

Maandelijks afzwemmen in eigen bad

WInnaar ``Beste zwemconcept van Nederland``

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

GEÏNTERESEERD IN ONZE ZWEMLESSEN?

Vraag hieronder gratis startinformatie aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen

DIRECT AANMELDEN VOOR ONZE ZWEMLESSEN?

Vraag hieronder de gratis proefles aan!

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen